Bliv en del af Tandrødderne!

På billedet ses kvinde i fyrrerne, som tilbage i november 2014, kom angst og flov til klinikken, noget hun havde skulle samle mod til længe. Efter end del timer i stolen, et målebånd som dagligt blev klippet i, kunne hun i marts 2015 gå glad fra klinikken, sammen med sin datter, som denne dag var med. Det var en kæmpe glæde for alle som har været involveret i behandlingen af denne kvinde, at være vidne til hvilket livskvalitetsløft, vores behandling har givet hende. Hun og alle vores patienter sætter dejlige fodspor i vores hjerter.

Tilsagn om frivilligt arbejde - nogle få timer månedligt

Det vi lægger op til hermed er at få jer til at give tilsagn om at hjælpe frivilligt nogle timer om måneden. Vi har ansat en fast lønnet klinikkoordinator, som styre hverdagen på klinikken, samt står for visitation af borgere fra Brydehuset og KABS  til tandbehandling.

Vi – tandlæger, tandplejere og klinikassistenter – skal så benytte vor faglige kunnen til at hjælpe denne patientgruppe til et liv uden tandsmerter og muligheden for at smile igen. Behandlingerne er ofte i form af fyldninger, rodbehandlinger, aftagelig protetik, m.m.

I kan kontakte vor fast ansatte Klinik & Frivillig koordinator Gitte Nobel per telefon eller via mail.

Kontakt

Gitte Nobel
Telefon: 41 75 10 15
Mail: gitn@balk.dk

TANDRØDDERNE
Parkvej 6, 1 sal,
2750 Ballerup

Foreningen Tandrødderne

Vi har etableret en forening omkring vores arbejde.

I bestyrelsen er på nuværende tidspunkt tandlæger og klinikassistenter samt tandplejere repræsenteret.

Formanden for Tandrødderne:

Tandlæge Parly Jakobsen