Seneste opdateringer fra Tandrødderne

1 week ago

Tandrødderne

Et afbud fra en af vores patienter i dag, blev udnyttet til at tandlæge Vibeke fik renset tænder af Tandlæge Samaah . Dejligt da Samaah er nyuddannet tandlæge og har brug for alt den tid ved stolen som behandler som muligt indtil hun forhåbentlig snart får job på en klinik. Hun får de bedste anbefalinger fra Tandrødderne ...

View on Facebook

2 weeks ago

Tandrødderne

#donation #frivillighed I sidste uge var Tandrødderne endnu en gang heldige at firmaet www.signwork.dk/ donerede en kasse med visir. De har tidligere doneret til os. Det er vigtigt for os, at alle vores frivillige har deres eget personlige visir , og da vi i den sidste tid har været så heldige at få flere frivillige, var vi udfordret da vi så ikke havde nok. Vores økonomi er stram og derfor er det en stor hjælp når firmaer vælger at hjælpe os med donationer . Da det i sidste ende betyder at vi kan hjælpe flere .
Tusind tak til Coviværn 🙏
...

View on Facebook

2 weeks ago

Tandrødderne

I dag var det udelukkende tandlæger som sammen behandlede tænder på vores udsatte patienter , alle patienter med et nuværende eller tidligere misbrug. I stolen her ligger en mand i 50`erne som 2 gange dagligt møder ind på Valmuen i København og får udleveret lægeordineret heroin. Valmuen er en specialinstitution for heroinbehandling . I dag kalder vi ham Preben. Udover at lave huller på Preben , er de frivillige også igang med at lave proteser til ham , han har ikke mange tænder tilbage i munden. Tandlæge Steffen giver noget af sine mangeårige erfaringer som tandlæge videre til vores unge tandlæger, og det bliver virkelig værdsat.
I dag på klinikken var det nyuddannet tandlæge Samaah , tandlæge Anne som går ledig og som venter barn til november, tandlæge Katherine som er uddannet tandlæge i Perū , og som er igang med at læse op til den danske eksamen før hun må praktisere sit fag her i Danmark , i den tid hjælper hun hos Tandrødderne og suger en masse faglig kultur til sig, og sidst vores erfarne tandlæge Steffen som solgte sin egen tandlægepraksis for nogle år siden , og gik på pension, og har valgt nu at komme og hjælpe hos tandrødderne hver uge. Steffen er også en del af Tandrøddernes bestyrelse. Vi er et helt fantastisk team hos Tandrødderne , hvor der er plads til alle 🙏
Preben her i stolen er som alle vores patienter også en af de udsatte borgere , som ikke er en del af målgruppen i den nye sundhedslov §134a socialtandpleje som har ret til vederlagsfri tandpleje. Derfor er der stadig brug for de frivillige hos Tandrødderne.
Hjælp os med at hjælpe Preben og andre der som ham har brug for hjælp til deres tænder.
Støt os med materiale donation , værnemidler , eller støt os med et bidrag på mobile pay 648008 alle bidrag små som store gør en forskel .
DEL GERNE BUDSKABET OG OPSLAGET
...

View on Facebook

2 weeks ago

Tandrødderne

LÆS HELE OPSLAGET 🙏
Fredag fik denne unge mand i stolen, som vi i dag kalder Preben 😎 opererede en visdomstand ud i underkæben som i en længere periode har voldt ham en del smerter. Desværre kommer Preben ikke ind under den nye sundhedslov §134a socialtandpleje, som kun favner en lille gruppe af de mange udsatte som dagligt er udfordret med tandproblemer og som grundet forskellige livsomstændigheder ikke har mulighed for at benytte de private tandklinikker. Derfor er der stadig brug for at vi frivillige kan fortsætte vores arbejde med at hjælpe denne gruppe af udsatte borgere som oftes lider af angst og enten har nuværende eller tidligere misbrug som både har medvirket til dårlig tandstatus samt sat dem i gæld, gæld som ikke medregnes når de forsøger at få økonomisk støtte til tandbehandling. Preben er heldigvis stadig så ung og rigtig godt på vej i en positiv retning, både ift. sit misbrug og uddannelse 👍 og gudskelov ikke udfordret med mange skadet tænder.
Det var tandlægerne Maja til venstre og Anne som foretog operationen i fællesskab.
Tandrødderne vil uagtet den nye socialtandpleje fortsætte vores arbejde med at hjælpe den udsatte gruppe borgere som ikke er implementeret i målgruppe som SKAL tilbydes vederlagsfri tandpleje, og samtidig arbejde videre for at alle udsatte med tiden lovmæssigt får tilbudt gratis tandpleje.
Dette kan vi dog kun fortsætte med hvis vi får tilført midler i form af donationer , både fondsmidler som vi er i fuld gang med at ansøge , men også private donationer gør en stor forskel. Du kan hjælpe os med et økonomisk bidrag på mobilpay nr. 648008 og alle bidrag små som store hjælper 🙏
Hvis du har eller kender et firma som forhandler materialer til tandlægebrug er det også en stor hjælp at modtage alle former for materialer.
DEL GERNE DETTE OPSLAG MED DEM DU KENDER 🙏
...

View on Facebook

3 weeks ago

Tandrødderne

Tandlæge Samaah startede i dag som frivillig hos Tandrødderne. Samaah blev færdig som tandlæge i sommer og er i øjeblikket jobsøgende. I sin ledigheds periode har hun valgt at bidrage med sin frivillige hjælp til vores udsatte patienter, og på den måde også få lidt mere erfaring. Denne patient var taknemlig for hjælpen i dag, hvor de sidste tre tænder han havde blev trukket ud, og skal nu have lavet helprotese. Samaah fik i dag hjælp af vores klinikassistent elev Maria fra skolen for klinikassistenter som i dag havde sidste dag hos Tandrødderne, da hun har været heldig at finde en læreplads hvor hun starter på mandag. Tandrødderne ønsker Maria held og lykke med uddannelsen.
Samtidig varmt velkommen i Team Tandrødderne til Samaah
...

View on Facebook

1 month ago

Tandrødderne

Nej det er ikke små røde piller som tilhørte vores unge patient, de hverken smager godt eller giver anden effekt end at give farve der på tænderne hvor der ikke er blevet børstet rent og hvor der så sidder bakterier / plak. Ud over at give denne uge mand på 24 år profylaktisk behandling i form af instruktion i god mundhygiejne samt tandrensning og behandling af huller har han også en visdomstand som skal opereres ud som vil være det næste vores frivillige hjælper ham med hos tandrødderne . Denne unge mand er et rigtig godt eksempel på hvor god mening det giver at hjælpe den unge målgruppe , da dårlig mundhygiejne som denne er der det starter og nogle gange ender som mange af vores lidt ældre målgruppe som der her på siden ligger en del billeder af. Patienten er visiteret til gratis tandbehandling af de frivillige hos tandrødderne via tilknytning til misbrugscentret Brydehuset. Denne patient falder igennem kasserne i lovgivningen for at få tandbehandling betalt af det offentlige, grundet diverse personlige økonomiske udfordringer, gæld fra misbrug mm. Blandt andet derfor er der brug for en klinik som tandrødderne til at hjælpe, men vi kan ikke gøre det alene vi har brug for økonomisk støtte. Du kan også hjælpe ved at sende os et bidrag på mobilepay 648008 , alle bidrag går ubeskåret til behandling af vores patienter.
På klinikken idag arbejde tandlæge Lise , tandlæge Anne , tandlæge Katherine , klinikassistent Lis samt vores elev fra skolen Maria . Billedet med parken er vores smukke udsigt fra klinikken
...

View on Facebook

1 month ago

Tandrødderne

Vi har hos Tandrødderne i dag og i den næste tid Maria på klinikken. Maria er i gang med at uddanne sig til klinikassistent og har endnu ikke fundet en praktiskplads på en tandklinik, så er skolelev på SKT “Skolen for klinikassistenter “ i København. Tandrødderne har et godt samarbejde med SKT , hvor nogle af deres elever får mulighed for at være hos Tandrødderne og assistere vores frivillige tandlæger , og på den måde lære endnu mere om faget . Samtidig er det også en god hjælp for os . 🙏😀Vi glæder og over at Maria har lyst til at være hos os en tid og håber hun snart finder sig en praktikplads. Velkommen Maria ☀️ ...

View on Facebook

1 month ago

Tandrødderne

Så er ferien slut og vi er igen i gang hos Tandrødderne. Det var denne kvinde glad for da hun var voldsomt plaget af smerter fra hendes ene fortand. Tandlæge Vibeke og Klinikassistent Kirsten er de frivillige som i dag er på klinikken og hjælper vores trængende patienter.
Jeg skal hilse og sige at de begge har det MEGET varmt der inde bag ansigsts visir , briller og mundbind 🥵
...

View on Facebook

2 months ago

Tandrødderne

Tandrødderne er så småt ved at lukke ned til sommerferien. Men i dag var en plaget ung mand glad for at vi kunne hjælpe ham af med en visdomstand som i et stykke tid har givet ham en del smerter. Tror de fleste også ikke tandfaglige kan se hvor medtaget denne tand er, ingen tvivl om at den har givet ham mange timers smerter . Det var frivillig tandlæge Anne assisteret af tandlæge studerende Nupel som hjalp den plagede mand i dag.
Patienten fik instruktion i korrekt brug af el tandbørste og vi kunne forære ham denne doneret af Colgate 🦷🙏 patienten er tilknyttet Brydehuset , og via der visiteret til tandbehandling hos Tandrødderne.
Tandrødderne ønsker alle en god sommer ☀️
...

View on Facebook

3 months ago

Tandrødderne

ONDT I LIVET, SKAL IKKE GIVE ONDT I TÆNDERNE 🦷😢
Hjælp os med at hjælpe udsatte borgere som disse . DU kan også gøre en forskel - Send et bidrag på mobilpay 648008 🙏 alle bidrag små som store gør en forskel .
Som noget nyt har Tandrøddernes frivillige forening etableret et samarbejde med Valmuen -specialenhed for heroinbehandling som ligger på,Tomsgårdsvej i København. Som er et sted hvor borgere henvist af lægefaglige kan få statsheroin . Disse borgere tilhøre en meget udsat gruppe , og rigtig mange af dem lider under en væsentlig forringet livskvalitet grundet dårlig tandstatus.
I dag kunne vi tage imod de første borgere , og billederne her taler vist for sig selv.......
...

View on Facebook

1 week ago

Tandrødderne

Et afbud fra en af vores patienter i dag, blev udnyttet til at tandlæge Vibeke fik renset tænder af Tandlæge Samaah . Dejligt da Samaah er nyuddannet tandlæge og har brug for alt den tid ved stolen som behandler som muligt indtil hun forhåbentlig snart får job på en klinik. Hun får de bedste anbefalinger fra Tandrødderne ...

View on Facebook

2 weeks ago

Tandrødderne

#donation #frivillighed I sidste uge var Tandrødderne endnu en gang heldige at firmaet www.signwork.dk/ donerede en kasse med visir. De har tidligere doneret til os. Det er vigtigt for os, at alle vores frivillige har deres eget personlige visir , og da vi i den sidste tid har været så heldige at få flere frivillige, var vi udfordret da vi så ikke havde nok. Vores økonomi er stram og derfor er det en stor hjælp når firmaer vælger at hjælpe os med donationer . Da det i sidste ende betyder at vi kan hjælpe flere .
Tusind tak til Coviværn 🙏
...

View on Facebook

2 weeks ago

Tandrødderne

I dag var det udelukkende tandlæger som sammen behandlede tænder på vores udsatte patienter , alle patienter med et nuværende eller tidligere misbrug. I stolen her ligger en mand i 50`erne som 2 gange dagligt møder ind på Valmuen i København og får udleveret lægeordineret heroin. Valmuen er en specialinstitution for heroinbehandling . I dag kalder vi ham Preben. Udover at lave huller på Preben , er de frivillige også igang med at lave proteser til ham , han har ikke mange tænder tilbage i munden. Tandlæge Steffen giver noget af sine mangeårige erfaringer som tandlæge videre til vores unge tandlæger, og det bliver virkelig værdsat.
I dag på klinikken var det nyuddannet tandlæge Samaah , tandlæge Anne som går ledig og som venter barn til november, tandlæge Katherine som er uddannet tandlæge i Perū , og som er igang med at læse op til den danske eksamen før hun må praktisere sit fag her i Danmark , i den tid hjælper hun hos Tandrødderne og suger en masse faglig kultur til sig, og sidst vores erfarne tandlæge Steffen som solgte sin egen tandlægepraksis for nogle år siden , og gik på pension, og har valgt nu at komme og hjælpe hos tandrødderne hver uge. Steffen er også en del af Tandrøddernes bestyrelse. Vi er et helt fantastisk team hos Tandrødderne , hvor der er plads til alle 🙏
Preben her i stolen er som alle vores patienter også en af de udsatte borgere , som ikke er en del af målgruppen i den nye sundhedslov §134a socialtandpleje som har ret til vederlagsfri tandpleje. Derfor er der stadig brug for de frivillige hos Tandrødderne.
Hjælp os med at hjælpe Preben og andre der som ham har brug for hjælp til deres tænder.
Støt os med materiale donation , værnemidler , eller støt os med et bidrag på mobile pay 648008 alle bidrag små som store gør en forskel .
DEL GERNE BUDSKABET OG OPSLAGET
...

View on Facebook

2 weeks ago

Tandrødderne

LÆS HELE OPSLAGET 🙏
Fredag fik denne unge mand i stolen, som vi i dag kalder Preben 😎 opererede en visdomstand ud i underkæben som i en længere periode har voldt ham en del smerter. Desværre kommer Preben ikke ind under den nye sundhedslov §134a socialtandpleje, som kun favner en lille gruppe af de mange udsatte som dagligt er udfordret med tandproblemer og som grundet forskellige livsomstændigheder ikke har mulighed for at benytte de private tandklinikker. Derfor er der stadig brug for at vi frivillige kan fortsætte vores arbejde med at hjælpe denne gruppe af udsatte borgere som oftes lider af angst og enten har nuværende eller tidligere misbrug som både har medvirket til dårlig tandstatus samt sat dem i gæld, gæld som ikke medregnes når de forsøger at få økonomisk støtte til tandbehandling. Preben er heldigvis stadig så ung og rigtig godt på vej i en positiv retning, både ift. sit misbrug og uddannelse 👍 og gudskelov ikke udfordret med mange skadet tænder.
Det var tandlægerne Maja til venstre og Anne som foretog operationen i fællesskab.
Tandrødderne vil uagtet den nye socialtandpleje fortsætte vores arbejde med at hjælpe den udsatte gruppe borgere som ikke er implementeret i målgruppe som SKAL tilbydes vederlagsfri tandpleje, og samtidig arbejde videre for at alle udsatte med tiden lovmæssigt får tilbudt gratis tandpleje.
Dette kan vi dog kun fortsætte med hvis vi får tilført midler i form af donationer , både fondsmidler som vi er i fuld gang med at ansøge , men også private donationer gør en stor forskel. Du kan hjælpe os med et økonomisk bidrag på mobilpay nr. 648008 og alle bidrag små som store hjælper 🙏
Hvis du har eller kender et firma som forhandler materialer til tandlægebrug er det også en stor hjælp at modtage alle former for materialer.
DEL GERNE DETTE OPSLAG MED DEM DU KENDER 🙏
...

View on Facebook

3 weeks ago

Tandrødderne

Tandlæge Samaah startede i dag som frivillig hos Tandrødderne. Samaah blev færdig som tandlæge i sommer og er i øjeblikket jobsøgende. I sin ledigheds periode har hun valgt at bidrage med sin frivillige hjælp til vores udsatte patienter, og på den måde også få lidt mere erfaring. Denne patient var taknemlig for hjælpen i dag, hvor de sidste tre tænder han havde blev trukket ud, og skal nu have lavet helprotese. Samaah fik i dag hjælp af vores klinikassistent elev Maria fra skolen for klinikassistenter som i dag havde sidste dag hos Tandrødderne, da hun har været heldig at finde en læreplads hvor hun starter på mandag. Tandrødderne ønsker Maria held og lykke med uddannelsen.
Samtidig varmt velkommen i Team Tandrødderne til Samaah
...

View on Facebook

1 month ago

Tandrødderne

Nej det er ikke små røde piller som tilhørte vores unge patient, de hverken smager godt eller giver anden effekt end at give farve der på tænderne hvor der ikke er blevet børstet rent og hvor der så sidder bakterier / plak. Ud over at give denne uge mand på 24 år profylaktisk behandling i form af instruktion i god mundhygiejne samt tandrensning og behandling af huller har han også en visdomstand som skal opereres ud som vil være det næste vores frivillige hjælper ham med hos tandrødderne . Denne unge mand er et rigtig godt eksempel på hvor god mening det giver at hjælpe den unge målgruppe , da dårlig mundhygiejne som denne er der det starter og nogle gange ender som mange af vores lidt ældre målgruppe som der her på siden ligger en del billeder af. Patienten er visiteret til gratis tandbehandling af de frivillige hos tandrødderne via tilknytning til misbrugscentret Brydehuset. Denne patient falder igennem kasserne i lovgivningen for at få tandbehandling betalt af det offentlige, grundet diverse personlige økonomiske udfordringer, gæld fra misbrug mm. Blandt andet derfor er der brug for en klinik som tandrødderne til at hjælpe, men vi kan ikke gøre det alene vi har brug for økonomisk støtte. Du kan også hjælpe ved at sende os et bidrag på mobilepay 648008 , alle bidrag går ubeskåret til behandling af vores patienter.
På klinikken idag arbejde tandlæge Lise , tandlæge Anne , tandlæge Katherine , klinikassistent Lis samt vores elev fra skolen Maria . Billedet med parken er vores smukke udsigt fra klinikken
...

View on Facebook

1 month ago

Tandrødderne

Vi har hos Tandrødderne i dag og i den næste tid Maria på klinikken. Maria er i gang med at uddanne sig til klinikassistent og har endnu ikke fundet en praktiskplads på en tandklinik, så er skolelev på SKT “Skolen for klinikassistenter “ i København. Tandrødderne har et godt samarbejde med SKT , hvor nogle af deres elever får mulighed for at være hos Tandrødderne og assistere vores frivillige tandlæger , og på den måde lære endnu mere om faget . Samtidig er det også en god hjælp for os . 🙏😀Vi glæder og over at Maria har lyst til at være hos os en tid og håber hun snart finder sig en praktikplads. Velkommen Maria ☀️ ...

View on Facebook

1 month ago

Tandrødderne

Så er ferien slut og vi er igen i gang hos Tandrødderne. Det var denne kvinde glad for da hun var voldsomt plaget af smerter fra hendes ene fortand. Tandlæge Vibeke og Klinikassistent Kirsten er de frivillige som i dag er på klinikken og hjælper vores trængende patienter.
Jeg skal hilse og sige at de begge har det MEGET varmt der inde bag ansigsts visir , briller og mundbind 🥵
...

View on Facebook

2 months ago

Tandrødderne

Tandrødderne er så småt ved at lukke ned til sommerferien. Men i dag var en plaget ung mand glad for at vi kunne hjælpe ham af med en visdomstand som i et stykke tid har givet ham en del smerter. Tror de fleste også ikke tandfaglige kan se hvor medtaget denne tand er, ingen tvivl om at den har givet ham mange timers smerter . Det var frivillig tandlæge Anne assisteret af tandlæge studerende Nupel som hjalp den plagede mand i dag.
Patienten fik instruktion i korrekt brug af el tandbørste og vi kunne forære ham denne doneret af Colgate 🦷🙏 patienten er tilknyttet Brydehuset , og via der visiteret til tandbehandling hos Tandrødderne.
Tandrødderne ønsker alle en god sommer ☀️
...

View on Facebook

3 months ago

Tandrødderne

ONDT I LIVET, SKAL IKKE GIVE ONDT I TÆNDERNE 🦷😢
Hjælp os med at hjælpe udsatte borgere som disse . DU kan også gøre en forskel - Send et bidrag på mobilpay 648008 🙏 alle bidrag små som store gør en forskel .
Som noget nyt har Tandrøddernes frivillige forening etableret et samarbejde med Valmuen -specialenhed for heroinbehandling som ligger på,Tomsgårdsvej i København. Som er et sted hvor borgere henvist af lægefaglige kan få statsheroin . Disse borgere tilhøre en meget udsat gruppe , og rigtig mange af dem lider under en væsentlig forringet livskvalitet grundet dårlig tandstatus.
I dag kunne vi tage imod de første borgere , og billederne her taler vist for sig selv.......
...

View on Facebook