Seneste opdateringer fra Tandrødderne

1 week ago

Tandrødderne

Posten er kommet med denne kasse fuld af materialer doneret til Tandrøddernes hjælpearbejde med gratis tandbehandling til socialt udsatte borgere med misbrugsproblematikker. Vi har brug for donationer både i form af dental materialer og midler for fortsat at kunne hjælpe disse medmennesker. Tak til dental firmaet www.zenith-dental.dk/ for denne donation 🙏
Støt os og hjælp en udsat på mobilpay 648008 - alle bidrag går ubeskåret til vores hjælpearbejde
...

View on Facebook

2 weeks ago

Tandrødderne

Julen er hjerternes fest..... Bare ikke for alle 😢🦷

Gør som Bodil, støt os med et bidrag , giv et julesmil i form af et bidrag på Mobilpay til 648008 og DEL DEL DEL opslaget 🙏

Se og lyt her til Bodil Jørgensen, og gør som hun - støt os og hjælp os med at hjælpe socialt udsatte med misbrugsproblemer, til en bedre livskvalitet som de får når vi hjælper dem med tandbehandling.
Disse medmennsker har ofte store smerter, problemer med at spise mad og flovhed over deres mund.

Her citater fra tidligere patienter "man kan jo ikke spise med tre pløkker i munden" - "det er som at have glaskår i munden" - "jeg er holdt op med at kigge mig i spejlet" - "spejlet er min fjende" - "folk på gaden tror jeg er sur, men jeg tør ikke smile til dem, for så ser de hvor grim og ulækker min mund ser ud " - "jeg gemmer mig ofte i et hjørne når jeg skal spise i samme lokale som andre, da jeg ikke spiser pænt med de få tænder jeg har tilbage" - "mit misbrug bliver meget større de dage hvor smerterne i munden ikke er til at holde ud".

ALLE bidrag store som små går ubeskåret til tandbehandling til vores udsatte medmennesker.

Tandrøddernes frivillige forening arbejder sideløbende med tandbehandling af vores udsatte medmennesker også på at de i fremtiden får hjælpen af det offentlige. Vi arbejder for mere lighed i tandsundhed.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.tandrod.dk

Tusind tak til skuespiller Bodil Jørgensen som har hjulpet os vederlagsfrit med denne video, også tak til tidligere misbruger, statist og foredragsholder Eddie Brøcher samt til videograf Dennis Just Thaarup som vederlagsfrit har stået for at lavet denne video, og for tekstning af video tak til Helle Schou Kristiansen .
...

View on Facebook

3 weeks ago

Tandrødderne

FRIVILLIG FORDI :
Mød her Lis som er frivillig klinikassistent på ottende år hos Tandrødderne.

"Da jeg kom hjem fra Cambodia efter 4 ugers frivillighed på en tandklinik for gade- og børnehjems børn – manglede der noget, så jeg tænkte ”Der må der være et sted jeg kan fortsætte min frivillighed”
Jeg fik af omveje kontakt til Gitte i April 2013. Tandrødderne var lige startet op og jeg fik hurtigt min første vagt, ret hurtigt kom jeg også i bestyrelsen.

Jeg er frivillig hos tandrødderne fordi, det giver mig energi og positivitet, at gøre noget for dem der ikke kan få den samme omsorg andre steder. Vores patienter er alle glade for at vi er der og giver også udtryk herfor.
Klinikken er et dejligt sted at arbejde, der er styr på tingene, vi har flotte omgivelser og super dygtige kollegaer.
Jeg er stadig på arbejdsmarkedet, men giver gerne lidt af min fritid til et godt formål, fordi det giver mening."

Hilsen KA Lis Faurholt
...

View on Facebook

3 weeks ago

Tandrødderne

Glæden var stor i dag, da posten kom med alle disse herligheder. Disse donationer gør en kæmpe forskel for at vores frivillige fortsat kan hjælpe vores udsatte borgere med tandbehandling. Tusind tak til firmaerne www.cenger.dk , www.abdental.dk samt Peter larsen kaffe 🙏
Vi har fortsat løbende brug for donationer af dental materialer , værnemidler , desinfektions midler , samt ikke at glemme varer til personalepleje af vores frivillige når de er på arbejde. Overrask os gerne ,det er jo snart juletid 🎁🎄
Støt os rigtig gerne med et bidrag . Alle bidrag store som små går ubeskåret til behandling af vores udsatte medborgere , og lige nu mangler vi midler til igen af kunne tilbyde vores patienter proteser at spise og smile med
Send til MOBILPAY 648008 🙏 tusind tak og god weekend
...

View on Facebook

3 weeks ago

Tandrødderne

Irini her på billedet vil resten af 2020 hjælpe til hos Tandrødderne. Irini er tandlægestuderende på fjerde år i Rumænien på universitet i Târgu Mures. På grund af covid-19 er hun og hendes medstuderende blevet sendt hjem, og får online undervisning indtil hun forhåbentlig kan vende tilbage straks i det nye år. Ved at hjælpe til hos Tandrødderne bibeholder Irini tilknytningen til den fysiske tandbehandling og kan samtidig også lære lidt i mens hun er her. Vi siger velkommen til Irini , dejligt at have dig i vores team af frivillige. Idag på klinikken var også tandlægerne Steffen og Parly samt klinikassistenterne Lis og Marianne . Tak til Marianne for lækkert morgenbrød 😋 ...

View on Facebook

4 weeks ago

Tandrødderne

Håber du vil bruge et par minutter på at læse herunder 👇:

Bag disse to røntgenbilleder gemmer der sig to mænd på henholdvis 47 og 51 år. Disse to mænd er i øjeblikket patienter hos Tandrødderne , hvor de frivillige hjælper dem med gratis tandbehandling. Begge mænd er i misbrugsmiljøet og på mange måder udfordret. Vi forsøger at hjælpe dem til en bedre livskvalitet ved at afhjælpe smerter og forhåbentlig tænder at spise og smile med.
Det første røntgenbillede mand 47 år viser med de røde krydser de tænder som skal trækkes ud, resten af tandsættet har større eller mindre huller som skal behandles, vi er i gang, og det skal gerne ende med proteser så han får mulighed for at tygge almindelig mad.
Det andet billede mand 51 år har været igennem en længere behandling og han er nu klar til at få lavet proteser, så han forhåbentlig kan komme til at spise og smile igen.
MEN - da Tandrødderne nu mangler midler og kassen er ved at være tom, må vi desværre give begge den triste besked at vi ikke kan hjælpe med proteser , medmindre vi kan få indsamlet penge til de udgifter der er til tandtekniker.
DU KAN GØRE EN FORSKEL - for disse to medborgere og forhåbentlig de som kommer efter ved at støtte os med et bidrag 🙏
MOBILPAY TIL 648008 - alle bidrag går ubeskåret til at hjælpe udsatte til deres tandbehandling hos Tandrødderne.

Arbejder du med dentalprodukter eller værnemidler , så vil materialer til tandbehandling også bidrage til at vores frivillige kan fortsætte dette vigtige hjælpearbejde til vores udsatte medmennesker . Kontakt vores klinikkoordinator Gitte på tlf. 41751015 eller på mail gitn@balk.dk

DEL GERNE DETTE BUDSKAB I DIT NETVÆRK 🙏

God weekend 🍁🍂☀️
...

View on Facebook

1 month ago

Tandrødderne

FRIVILLIG FORDI:
Mød frivillig klinikassistent Lis , som her fortæller hvorfor hun er frivillig hos Tandrødderne

"At blive frivillig hos Tandrødderne er en af mine bedre beslutninger.
Jeg blev bekendt med projektet i januar 2013 og har været med lige siden.
Hurtigt opdagede jeg glæden ved at hjælpe. Jeg havde aldrig troet at min uddannelse var SÅ givende, jeg har altid været glad for mit fag og opdagede så, hvor kæmpestor en forskel jeg var med til at gøre.
For mig er en vagt hos Tandrødderne den rene vitamin indsprøjtning og for dem jeg er med til at behandle betyder det, bedre livskvalitet, helbred, selvtillid, et dejligt smil og måske et job, som så har skabt en skatteborger.
At være frivillig hos Tandrødderne er fantastisk. Jeg har de sødeste kollegaer, unge som gamle. Vi har de allerbedste faciliteter til at behandle de mange socialt udsatte der desværre falder igennem vores ellers udmærkede system.
Myndighederne ER blevet opmærksom på problemerne med tandsundhed. Der er kommet en ny lov. Det er fint, men på trods af det, er der stadig brug for frivillige tandfaglige.
Du er velkommen til at blive min kollega."

Frivillig KA
Lis Cardinaal
...

View on Facebook

1 month ago

Tandrødderne

I dag fredag har de frivillige Lise og Lis været med til at vi lever op til vores motto for Tandrødderne “mød glad op, og gå gladere hjem” 😀 , som både gælder for frivillige og vores patienter 👍
Tak for en dejlig fredag
God weekend til alle 🍁🍂☀️
...

View on Facebook

1 month ago

Tandrødderne

FRIVILLIG FORDI:
Mød her klinikassistent Jytte , som fortæller hvorfor hun er frivillig hos Tandrødderne.

Jeg blev gjort bekendt med tandrødderne igennem mit daværende arbejde som klinikassistent i den kommunale tandpleje. Min tillidsmand havde fået en skrivelse fra tandrøddernes klinikkoordinator Gitte i foråret 2014 som søgte frivillige klinikassistenter til en tandklinik i Ballerup som behandlede socialt udsatte, hjemløse, alkoholikere, misbrugere mm. Jeg syntes, at det lød så spændende at være med til at gøre en forskel , netop for den gruppe mennesker.
Jeg har selv meget tidligere i mit liv været gift med en narkoman , og har en del viden om hvor svært det er at komme ud af et misbrug osv.
Det er et utroligt givende arbejde hos Tandrødderne, som giver mig så meget tilbage , spændende samtaler og en utrolig taknemmelighed fra patienterne .
Og så er der jo også det sociale som også betyder noget, Tandrødderne er et rigtigt dejligt sted at komme, en dejlig og velfungerende klinik og utroligt søde mennesker ,og jeg glæder mig hver gang jeg skal derud.
Jeg har været tilknyttet Tandrødderne siden maj/2014. I starten da jeg stadig arbejdede kom jeg 1x om måneden og efter jeg gik på pension hver 14. dag..
Det er mit store ønske at arbejdet med disse patienter kan få lov til at fortsætte indtil de alle kan få tilbudt gratis tandpleje.

kærlig hilsen Jytte
...

View on Facebook

1 week ago

Tandrødderne

Posten er kommet med denne kasse fuld af materialer doneret til Tandrøddernes hjælpearbejde med gratis tandbehandling til socialt udsatte borgere med misbrugsproblematikker. Vi har brug for donationer både i form af dental materialer og midler for fortsat at kunne hjælpe disse medmennesker. Tak til dental firmaet www.zenith-dental.dk/ for denne donation 🙏
Støt os og hjælp en udsat på mobilpay 648008 - alle bidrag går ubeskåret til vores hjælpearbejde
...

View on Facebook

2 weeks ago

Tandrødderne

Julen er hjerternes fest..... Bare ikke for alle 😢🦷

Gør som Bodil, støt os med et bidrag , giv et julesmil i form af et bidrag på Mobilpay til 648008 og DEL DEL DEL opslaget 🙏

Se og lyt her til Bodil Jørgensen, og gør som hun - støt os og hjælp os med at hjælpe socialt udsatte med misbrugsproblemer, til en bedre livskvalitet som de får når vi hjælper dem med tandbehandling.
Disse medmennsker har ofte store smerter, problemer med at spise mad og flovhed over deres mund.

Her citater fra tidligere patienter "man kan jo ikke spise med tre pløkker i munden" - "det er som at have glaskår i munden" - "jeg er holdt op med at kigge mig i spejlet" - "spejlet er min fjende" - "folk på gaden tror jeg er sur, men jeg tør ikke smile til dem, for så ser de hvor grim og ulækker min mund ser ud " - "jeg gemmer mig ofte i et hjørne når jeg skal spise i samme lokale som andre, da jeg ikke spiser pænt med de få tænder jeg har tilbage" - "mit misbrug bliver meget større de dage hvor smerterne i munden ikke er til at holde ud".

ALLE bidrag store som små går ubeskåret til tandbehandling til vores udsatte medmennesker.

Tandrøddernes frivillige forening arbejder sideløbende med tandbehandling af vores udsatte medmennesker også på at de i fremtiden får hjælpen af det offentlige. Vi arbejder for mere lighed i tandsundhed.

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.tandrod.dk

Tusind tak til skuespiller Bodil Jørgensen som har hjulpet os vederlagsfrit med denne video, også tak til tidligere misbruger, statist og foredragsholder Eddie Brøcher samt til videograf Dennis Just Thaarup som vederlagsfrit har stået for at lavet denne video, og for tekstning af video tak til Helle Schou Kristiansen .
...

View on Facebook

3 weeks ago

Tandrødderne

FRIVILLIG FORDI :
Mød her Lis som er frivillig klinikassistent på ottende år hos Tandrødderne.

"Da jeg kom hjem fra Cambodia efter 4 ugers frivillighed på en tandklinik for gade- og børnehjems børn – manglede der noget, så jeg tænkte ”Der må der være et sted jeg kan fortsætte min frivillighed”
Jeg fik af omveje kontakt til Gitte i April 2013. Tandrødderne var lige startet op og jeg fik hurtigt min første vagt, ret hurtigt kom jeg også i bestyrelsen.

Jeg er frivillig hos tandrødderne fordi, det giver mig energi og positivitet, at gøre noget for dem der ikke kan få den samme omsorg andre steder. Vores patienter er alle glade for at vi er der og giver også udtryk herfor.
Klinikken er et dejligt sted at arbejde, der er styr på tingene, vi har flotte omgivelser og super dygtige kollegaer.
Jeg er stadig på arbejdsmarkedet, men giver gerne lidt af min fritid til et godt formål, fordi det giver mening."

Hilsen KA Lis Faurholt
...

View on Facebook

3 weeks ago

Tandrødderne

Glæden var stor i dag, da posten kom med alle disse herligheder. Disse donationer gør en kæmpe forskel for at vores frivillige fortsat kan hjælpe vores udsatte borgere med tandbehandling. Tusind tak til firmaerne www.cenger.dk , www.abdental.dk samt Peter larsen kaffe 🙏
Vi har fortsat løbende brug for donationer af dental materialer , værnemidler , desinfektions midler , samt ikke at glemme varer til personalepleje af vores frivillige når de er på arbejde. Overrask os gerne ,det er jo snart juletid 🎁🎄
Støt os rigtig gerne med et bidrag . Alle bidrag store som små går ubeskåret til behandling af vores udsatte medborgere , og lige nu mangler vi midler til igen af kunne tilbyde vores patienter proteser at spise og smile med
Send til MOBILPAY 648008 🙏 tusind tak og god weekend
...

View on Facebook

3 weeks ago

Tandrødderne

Irini her på billedet vil resten af 2020 hjælpe til hos Tandrødderne. Irini er tandlægestuderende på fjerde år i Rumænien på universitet i Târgu Mures. På grund af covid-19 er hun og hendes medstuderende blevet sendt hjem, og får online undervisning indtil hun forhåbentlig kan vende tilbage straks i det nye år. Ved at hjælpe til hos Tandrødderne bibeholder Irini tilknytningen til den fysiske tandbehandling og kan samtidig også lære lidt i mens hun er her. Vi siger velkommen til Irini , dejligt at have dig i vores team af frivillige. Idag på klinikken var også tandlægerne Steffen og Parly samt klinikassistenterne Lis og Marianne . Tak til Marianne for lækkert morgenbrød 😋 ...

View on Facebook

4 weeks ago

Tandrødderne

Håber du vil bruge et par minutter på at læse herunder 👇:

Bag disse to røntgenbilleder gemmer der sig to mænd på henholdvis 47 og 51 år. Disse to mænd er i øjeblikket patienter hos Tandrødderne , hvor de frivillige hjælper dem med gratis tandbehandling. Begge mænd er i misbrugsmiljøet og på mange måder udfordret. Vi forsøger at hjælpe dem til en bedre livskvalitet ved at afhjælpe smerter og forhåbentlig tænder at spise og smile med.
Det første røntgenbillede mand 47 år viser med de røde krydser de tænder som skal trækkes ud, resten af tandsættet har større eller mindre huller som skal behandles, vi er i gang, og det skal gerne ende med proteser så han får mulighed for at tygge almindelig mad.
Det andet billede mand 51 år har været igennem en længere behandling og han er nu klar til at få lavet proteser, så han forhåbentlig kan komme til at spise og smile igen.
MEN - da Tandrødderne nu mangler midler og kassen er ved at være tom, må vi desværre give begge den triste besked at vi ikke kan hjælpe med proteser , medmindre vi kan få indsamlet penge til de udgifter der er til tandtekniker.
DU KAN GØRE EN FORSKEL - for disse to medborgere og forhåbentlig de som kommer efter ved at støtte os med et bidrag 🙏
MOBILPAY TIL 648008 - alle bidrag går ubeskåret til at hjælpe udsatte til deres tandbehandling hos Tandrødderne.

Arbejder du med dentalprodukter eller værnemidler , så vil materialer til tandbehandling også bidrage til at vores frivillige kan fortsætte dette vigtige hjælpearbejde til vores udsatte medmennesker . Kontakt vores klinikkoordinator Gitte på tlf. 41751015 eller på mail gitn@balk.dk

DEL GERNE DETTE BUDSKAB I DIT NETVÆRK 🙏

God weekend 🍁🍂☀️
...

View on Facebook

1 month ago

Tandrødderne

FRIVILLIG FORDI:
Mød frivillig klinikassistent Lis , som her fortæller hvorfor hun er frivillig hos Tandrødderne

"At blive frivillig hos Tandrødderne er en af mine bedre beslutninger.
Jeg blev bekendt med projektet i januar 2013 og har været med lige siden.
Hurtigt opdagede jeg glæden ved at hjælpe. Jeg havde aldrig troet at min uddannelse var SÅ givende, jeg har altid været glad for mit fag og opdagede så, hvor kæmpestor en forskel jeg var med til at gøre.
For mig er en vagt hos Tandrødderne den rene vitamin indsprøjtning og for dem jeg er med til at behandle betyder det, bedre livskvalitet, helbred, selvtillid, et dejligt smil og måske et job, som så har skabt en skatteborger.
At være frivillig hos Tandrødderne er fantastisk. Jeg har de sødeste kollegaer, unge som gamle. Vi har de allerbedste faciliteter til at behandle de mange socialt udsatte der desværre falder igennem vores ellers udmærkede system.
Myndighederne ER blevet opmærksom på problemerne med tandsundhed. Der er kommet en ny lov. Det er fint, men på trods af det, er der stadig brug for frivillige tandfaglige.
Du er velkommen til at blive min kollega."

Frivillig KA
Lis Cardinaal
...

View on Facebook

1 month ago

Tandrødderne

I dag fredag har de frivillige Lise og Lis været med til at vi lever op til vores motto for Tandrødderne “mød glad op, og gå gladere hjem” 😀 , som både gælder for frivillige og vores patienter 👍
Tak for en dejlig fredag
God weekend til alle 🍁🍂☀️
...

View on Facebook

1 month ago

Tandrødderne

FRIVILLIG FORDI:
Mød her klinikassistent Jytte , som fortæller hvorfor hun er frivillig hos Tandrødderne.

Jeg blev gjort bekendt med tandrødderne igennem mit daværende arbejde som klinikassistent i den kommunale tandpleje. Min tillidsmand havde fået en skrivelse fra tandrøddernes klinikkoordinator Gitte i foråret 2014 som søgte frivillige klinikassistenter til en tandklinik i Ballerup som behandlede socialt udsatte, hjemløse, alkoholikere, misbrugere mm. Jeg syntes, at det lød så spændende at være med til at gøre en forskel , netop for den gruppe mennesker.
Jeg har selv meget tidligere i mit liv været gift med en narkoman , og har en del viden om hvor svært det er at komme ud af et misbrug osv.
Det er et utroligt givende arbejde hos Tandrødderne, som giver mig så meget tilbage , spændende samtaler og en utrolig taknemmelighed fra patienterne .
Og så er der jo også det sociale som også betyder noget, Tandrødderne er et rigtigt dejligt sted at komme, en dejlig og velfungerende klinik og utroligt søde mennesker ,og jeg glæder mig hver gang jeg skal derud.
Jeg har været tilknyttet Tandrødderne siden maj/2014. I starten da jeg stadig arbejdede kom jeg 1x om måneden og efter jeg gik på pension hver 14. dag..
Det er mit store ønske at arbejdet med disse patienter kan få lov til at fortsætte indtil de alle kan få tilbudt gratis tandpleje.

kærlig hilsen Jytte
...

View on Facebook