Tandrøddernes sponsorer


”Vi støtter Tandrødderne, fordi vi gerne vil bidrage til at gøre en forskel for socialt udsatte mennesker – en gruppe, som samfundet desværre ofte glemmer, men som i den grad har brug for en ekstra håndsrækning i livet.


Vi synes, det er oplagt for os at støtte Tandrødderne. Foreningen er ikke stor, og de frivillige har behov for al den hjælp, de kan få. De bringer smilet tilbage på deres patienters læber, og deres arbejde styrker selvtilliden hos patienterne og giver dem lyst til og mod på at skabe positive forandringer i deres liv. 


Vi føler, at vores støtte til Tandrødderne er en stor hjælp, der ikke ”forsvinder i mængden” af bidrag. Samtidig er vi glade for at kunne støtte et initiativ, der er inden for vores fagfelt, så vi både kan bidrage økonomisk, med dentalprodukter og -udstyr samt vores faglige viden herom. 


Vi håber, at både tandklinikker og folk i dentalbranchen vil følge vores eksempel og støtte økonomisk op om de kolleger, som bruger deres fritid på at arbejde frivilligt for socialt udsatte patienter.”


Dennis Hindsberg, Plandent


Vores sponsorer

Tak til de leverandører, der har leveret udstyr og materialer til klinikkens opbygning, samt fonde, der har doneret penge til driften. Generelt er vores leverandører venlige til at give rabatter på de materialer, der bliver leveret til klinikken.