Tandrødderne

Bliv sponsor for Tandrødderne

Hjælp udsatte borgere til bedre tandsundhed

Tandrødderne giver gratis tandbehandling til udsatte borgere, og for at kunne fortsætte vores arbejde med at forbedre deres tandsundhed har vi brug for sponsorater. Vi håber derfor, at din tandklinik eller virksomhed har lyst til at blive sponsor og støtte Tandrødderne, så vi sammen kan hjælpe udsatte borgere til et mere værdigt liv.

Hvad kan du gøre?

Du har flere muligheder, hvis du ønsker at støtte Tandrøddernes vigtige sociale arbejde. Du kan tegne et årligt sponsorat, støtte økonomisk via MobilePay – eller måske har din tandklinik nogle brugbare materialer, du gerne vil give til Tandrødderne? Kontakt vores koordinator Gitte på 41 75 10 15 eller gitn@balk.dk og hør, hvordan du bedst hjælper!

 

Sponsorater

Du kan tegne to forskellige sponsorater af Tandrødderne. Du kan enten blive en del af Tandrøddernes familie eller Tandrøddernes venner. Et årligt sponsorat koster fra 2.000,- 

Donation

Støt os med en donation af valgfri størrelse. Du kan også donere fx 2 røntgenbilleder (300,-) eller en plastfyldning (1.000,-).

Anden støtte

Hvis du som tandklinik eller dentalleverandør har brugbare materialer i overskud, tager vi gerne imod dem. Det vil også være en dejlig hjælp, hvis du som lokal virksomhed har lyst til at sponsorere fx forplejning af de frivillige. 

Tandrødderne indsamlings oversigt

To forskellige sponsorater

Tandrøddernes venner

Når du tegner et årligt sponsorat på 2.000,- eller derover, bliver du en del af Tandrøddernes venner. Du støtter en god sag og får samtidig følgende for dit sponsorat:

– Et sponsorbevis, I kan hænge op i jeres butik eller på kontoret
– Et logolink på vores hjemmeside, så det er tydeligt for enhver, at I er med til at støtte vores sociale arbejde. Linket kan generere vigtig trafik til jeres hjemmeside.

Tandrøddernes familie

Når du tegner et årligt sponsorat på 6.000,- eller derover, bliver du en del af Tandrøddernes familie. Du støtter en god sag og får samtidig følgende for dit sponsorat:

– Et sponsorbevis, I kan hænge op i jeres butik eller på kontoret
– Et logolink på vores hjemmeside, så det er tydeligt for enhver, at I er med til at støtte vores sociale arbejde. Linket kan generere vigtig trafik til jeres hjemmeside.
– Et digitalt ”Vi støtter Tandrødderne”-badge, I kan lægge på jeres hjemmeside og benytte i jeres email-signatur.
– En introduktion af jeres virksomhed i vores nyhedsfeed på Facebook
– Et netværksbesøg på vores klinik i Ballerup med andre ”familiemedlemmer”

Vi støtter Tandrødderne, fordi vi gerne vil bidrage til at gøre en forskel for socialt udsatte mennesker – en gruppe, som samfundet desværre ofte glemmer, men som i den grad har brug for en ekstra håndsrækning i livet. Vi synes, det er oplagt for os at støtte Tandrødderne. Foreningen er ikke stor, og de frivillige har behov for al den hjælp, de kan få. De bringer smilet tilbage på deres patienters læber, og deres arbejde styrker selvtilliden hos patienterne og giver dem lyst til og mod på at skabe positive forandringer i deres liv. Vi føler, at vores støtte til Tandrødderne er en stor hjælp, der ikke ”forsvinder i mængden” af bidrag. Samtidig er vi glade for at kunne støtte et initiativ, der er inden for vores fagfelt, så vi både kan bidrage økonomisk, med dentalprodukter og -udstyr samt vores faglige viden herom. Vi håber, at både tandklinikker og folk i dentalbranchen vil følge vores eksempel og støtte økonomisk op om de kolleger, som bruger deres fritid på at arbejde frivilligt for socialt udsatte patienter.

Dennis Hindsberg, Plandent